Contact

VOX Profiel

VOX Verkiezingen is onderdeel van VoxP B.V., opgericht door Joyce Saris en Dirk Jan Bakker. Sinds 2017 adviseren wij gemeenten bij het optimaliseren van het telproces op basis van de Lean-principes. In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met het hele verkiezingsproces, vanaf het plannen tot en met de verwerking in OSV. Wij zijn begonnen met decentrale stemopneming, maar hebben al vroeg ervaring opgedaan met centrale stemopneming. Na afloop van elke verkiezing doorlopen wij een uitgebreide evaluatie op basis waarvan wij de methode en de hulpmiddelen verder verbeteren. Inmiddels wordt onze methode in bijna 200 gemeenten toegepast.

Wij werken nauw samen met diverse andere partijen zoals Joh. Enschedé, Paragon, Procura en de Verkiezingsexpert voor wat betreft het drukwerk. Met KCM, TSA en SEP zetten wij per verkiezing een nieuwe module op in de e-learningprogramma’s voor de aangesloten gemeenten.

Onze trainers zijn ervaren op het gebied van het verkiezingsproces en zijn als geen ander in staat om de kernpunten van onze methode over te brengen.

Algemene voorwaarden